Informatie Corona-virus

De trainingen zijn buiten op het basketbalveld aan de Stadhoudersring.
Hoe ga ik dit organiseren:
1. Kom je op de fiets, zet deze dan bij de Spil en kom naar het basketbalveld lopen. Geen fietsen bij het basketbalveld, deze blokkeren de doorgang voor de voetgangers.
2. Neem je tas e.d. mee.
3. Als je aankomt, zal ik direct je kaart knippen, zodat je direct na de training weer weg kan en er ook geen samenscholing ontstaat.
4. Mocht je een nieuwe kaart nodig hebben, mail mij dan een dag van tevoren, dan kan ik hem klaar maken. Het blijft contant betalen, liefst gepast.
5. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet in de Spil. Als je aankomt via de schuifdeur (volg de instructies en pijlen naar de toiletten, die wij altijd al gebruikten) en vervolgens kan je door de ‘trainingszaal’(hier zijn nu cliënten aanwezig), door de opslaande deur naar buiten.
6. Het basketbalveld is in ‘vakken’ verdeeld. Ik zal als je kaart heb geknipt aangegeven hoe je kan lopen naar een plek op het veld. Ook hier geldt neem je tas, jas etc. mee en zet hem aan de binnenkant van het veld bij je eigen plek.
7. Er is voorlopig geen koffie- of theemogelijkheid.
8. Als het weer slecht is, krijgen jullie voor 9.00 uur een mail dat de training niet doorgaat.

De standaardregels van het RIVM gelden ook voor de trainingen van T’ai Chi Tao:
1. Houd minimaal 1,5 meter afstand;
2. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt:
a. Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts (vanaf 38 graden); Neem hier jouw verantwoordelijkheid en bescherm de medemens;
b. Blijft thuis als iemand in jouw huis koorts en/of benauwdheidsklachten heeft;
3. Schud geen handen;
4. Ga voorafgaand aan de training thuis naar het toilet;